2223023078 6981172491 Αλιβέρι, Εύβοια
 
 
 
 
 
ΤΕΝΤΕΣ
LOUKAS | Συστήματα Σκίασης Εύβοια - Τέντες & Πέργκολες Εύβοια


Οι τέντες είναι πολύ περισσότερο από απλά πρακτικά αξεσουάρ για τον εξωτερικό χώρο. Είναι η ιδανική συνάντηση μεταξύ σκιάς και στυλ, προσθέτοντας την αναγκαία προστασία από τον ήλιο και τη βροχή, ενώ ταυτόχρονα δίνουν μια νότα κομψότητας στον εξωτερικό σας χώρο.

Με χρόνια παρουσίας στο χώρο, η επιχείρησή μας “LOUKAS” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στο Αλιβέρι, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή και την τοποθέτηση της ιδανικής τέντας στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο, τους αυτοματισμούς που προσφέρουν ευχρηστία και διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα υφασμάτων - τεντόπανων μπορούμε να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές λύσεις.
 
 
   
 
 
 
 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
Τέντες με Βραχίονες

είναι τέντες που υποστηρίζονται από ανθεκτικούς βραχίονες. Αυτοί οι βραχίονες αναδιπλώνονται ή αναπτύσσονται ανάλογα με το πότε θέλετε σκία. 
 
     
 
Τέντες με Αντιρίδες

είναι παρόμοιες με τις τέντες με βραχίονες, αλλά χρησιμοποιούν αντιρίδες για να δημιουργήσουν σκιά. Οι αντιρίδες ανοίγουν και κλείνουν οριζόντια, προσφέροντας προστασία από τον ήλιο.
 
     
 
Τέντες Κάθετες

είναι κατάλληλες για παράθυρα και μπαλκόνια και ανοίγουν προς τα κάτω. Παρέχουν προστασία από τον ήλιο και την θέα, καθώς και ιδιωτικότητα.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τέντες Κασετίνα

είναι τέντες που αναδιπλώνονται μέσα σε μια πλαστική κασετίνα όταν δεν χρησιμοποιούνται. Αυτό προστατεύει το ύφασμα από τις καιρικές συνθήκες και δίνει μια πιο αισθητική εμφάνιση.
 
     
 
Καποτίνες

είναι τέντες που τοποθετούνται κυρίως σε εισόδους και βιτρίνες καταστημάτων και αυτό γιατί δίνουν ένα μοναδικό στυλ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν αποτελούν μια όμορφη λύση και για τα παράθυρα του κτιρίου σας.
 
     
 
Ζελατίνες

είναι μια εκλεκτή επιλογή τόσο για οικίες όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Παρεχει απολυτη προστασια από τη βροχη και τον αέρα, διατηρωντας την θέα του χώρου, καθως είναι διαφανές.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
& ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση τεντών, την επισκευή τεντών καθώς και την κατασκευή ειδικών συστημάτων σκίασης. Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο σύνθετου και πολύπλοκου έργου. 

Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να επισκεφτούμε τον χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις πιο σύγχρονες και κομψές λύσεις.

Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά ενώ φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το αρχικό χρονοδιάγραμμα, χωρίς αυτό να επηρεάζει την αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος και με έμφαση πάντα ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
 
 
 
 
 
  Εάν αναζητάτε την ιδανική λύση σκίασης
που θα ενσωματώσει τόσο τη λειτουργικότητα όσο και το στυλ στον εξωτερικό σας χώρο, οι τέντες μας είναι η απάντηση.
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την σκίαση του χώρου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Εύβοια και την Αττική.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2223023078 ή 6981172491