2223023078 6981172491 Αλιβέρι, Εύβοια
hero image
 
 
 
 
 
LOUKAS
Συστήματα Σκίασης Εύβοια - Τέντες & Πέργκολες Εύβοια


Η επιχείρησή μας “LOUKAS” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στο Αλιβέρι, δραστηριοποιείται από το 1983 με συστήματα σκίασης, προσφέροντας σύγχρονες και κομψές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Εύβοια και στην Αττική.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και άρτια εξυπηρέτηση, ενώ δεν σταματά να εξελίσσεται προκειμένου να μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη στο χώρο των συστημάτων σκίασης.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
& ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

μπορούμε να κατασκευάσουμε κάθε είδους τέντα και πέργκολα για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Οι τέντες και πέργκολες που σας προσφέρουμε προστατεύουν από τον ήλιο και τη βροχή, ενώ ταυτόχρονα προσθέτουν μια αίσθηση πολυτέλειας και στυλ στο χώρο σας. 

Για τον εσωτερικό σας χώρο, προσφέρουμε ρολοκουρτίνες και στόρια που ενσωματώνουν μοντέρνο design και λειτουργικότητα. Παράλληλα, σας προσφέρουμε καλύμματα για πισίνες καθώς και μεγάλη ποικιλία από ομπρέλες για τον κήπο ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφθεί το χώρο σας, να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις. Προκειμένου να έχετε εικόνα του τελικού αποτελέσματος, μπορούμε να σας παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας σε σχέδια 3D.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ

ότι η σκίαση δεν είναι απλώς μια ανάγκη, αλλά και μια ευκαιρία για να αναβαθμίσετε τον χώρο σας, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υφασμα΄των και συστημάτων σκίασης που ενσωματώνουν την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την αντοχή.
 
     
     
 
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ

να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και προϊόντα αντοχής, ενώ ταυτόχρονα δίνουμε έμφαση στην αισθητική λεπτομέρεια. Είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε έναν χώρο που αντικατοπτρίζει το προσωπικό σας στυλ και προτιμήσεις.
 
     
 
 
 
 
 
  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ 
είναι τόσο η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη όσο και η δημιουργία έργων που θα αντανακλούν την υψηλή ποιότητα και την μοναδική αισθητική.
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την σκίαση του χώρου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Εύβοια και την Αττική.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2223023078 ή 6981172491