2223023078 6981172491 Αλιβέρι, Εύβοια
hero image
 
 
 
 
 
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΙΑΣΗ
LOUKAS | Συστήματα Σκίασης Εύβοια - Τέντες & Πέργκολες Εύβοια


Η εσωτερική σκίαση είναι πολύ περισσότερο από ένα μέσο για να διατηρήσετε την απόλυτη ιδιωτικότητα και να ελέγξετε το φως. Είναι ένα κομμάτι τέχνης που διαμορφώνει τον χώρο σας, προσθέτοντας αίσθηση ανανέωσης και εναρμόνισης. 

Στην επιχείρησή μας “LOUKAS” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στο Αλιβέρι, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από ρολοκουρτίνες και στόρια, σε διάφορα σχέδια και χρώματα, προκειμένου να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στο στυλ και την αισθητική του κτιρίου σας.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
     
  ΡΟΛΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ
  
Οι ρολοκουρτίνες είναι ένα δημοφιλές στοιχείο διακόσμησης και λειτουργικότητας σε πολλά σπίτια και επιχειρήσεις. Αυτές οι πρακτικές και στιλάτες κουρτίνες έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων για πολλές καλές λόγους.

Προσφέρουν εξαιρετική προστασία από τον ήλιο και την θερμότητα ενώ είναι διαθέσιμες σε μια ευρεία ποικιλία χρωμάτων, υφασμάτων και σχεδίων, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε αυτές που ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας και στο διακοσμητικό σας στιλ.
 
     
   
     
  ΣΤΟΡΙΑ

Τα στόρια είναι μια υπέροχη επιλογή για τη διακόσμηση των παραθύρων, προσφέροντας στυλ, λειτουργικότητα και ιδιωτικότητα. Αυτά τα ευέλικτα πανιά, που κρέμονται οριζόντια ή κάθετα, μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα για να ελέγξουν τη φωτεινότητα, τη θέα και τον αερισμό στον χώρο σας.

Τα στόρια είναι διαθέσιμα σε ποικίλες υφές, χρώματα και σχέδια, προσφέροντας αμέτρητες επιλογές για να συμπληρώσετε τη διακόσμηση του χώρου σας. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφανών στοριών που επιτρέπουν τη φυσική φωτεινότητα να διαχέεται στον χώρο, ή πυκνών στοριών που προσφέρουν πλήρη απορρόφηση του φωτός για ιδιωτικότητα και σκίαση.
 
     
 
 
  Είτε αναζητάτε ρολοκουρτίνες 
που θα προσθέσουν ζεστασιά στο σαλόνι σας, είτε στόρια που θα επιτρέπουν την φυσική φωτισμό, είμαστε εδώ για να εκπληρώσουμε τις ανάγκες σας. Η επιχείρησή μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν χώρο που εκφράζει τον ψυχισμό και την αισθητική σας.
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την σκίαση του χώρου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Εύβοια και την Αττική.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2223023078 ή 6981172491