2223023078 6981172491 Αλιβέρι, Εύβοια
hero image
 
 
 
 
 
ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
LOUKAS | Συστήματα Σκίασης Εύβοια - Τέντες & Πέργκολες Εύβοια


Οι πέργκολες προσφέρουν μια συνδυασμένη λύση αισθητικής, σκίασης και λειτουργικότητας σε κάθε εξωτερικό χώρο. Παρέχουν αποτελεσματική σκίαση από τον καυτό ήλιο, κάνοντας τον εξωτερικό χώρο σας ιδανικό για χαλάρωση, φαγητό και δραστηριότητες. 

Η επιχείρησή μας “LOUKAS” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στο Αλιβέρι, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμη να σας προτείνει τις ιδανικές πέργκολες για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
& ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

κατασκευάζουμε μεταλλικές πέργκολες από σίδηρο ή αλουμίνιο, βιοκλιματικές πέργκολες, ξύλινες πέργκολες με τεντόπανα αλλά και οποιαδήποτε άλλη πέργκολα επιθυμείτε για τον χώρο σας.

Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να επισκεφτούμε τον χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.

Επενδύουμε στην καινοτομία και την ποιότητα για να δημιουργήσουμε πέργκολες που αντέχουν στον χρόνο και εντυπωσιάζουν με τον σχεδιασμό τους. Επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά και κάθε πέργκολα φέρνει μια αίσθηση κομψότητας και ανθεκτικότητας στον χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
  Όταν επιλέγετε μια πέργκολα από εμάς
επενδύετε σε μια επένδυση για την άνεση, την αναψυχή και την αξία του χώρου σας. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε έναν χώρο που αντικατοπτρίζει τις επιθυμίες και το στυλ σας.
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την σκίαση του χώρου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Εύβοια και την Αττική.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2223023078 ή 6981172491